Çelik ve Türel Balkan Türklerine konuk oldu
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin Çelik ve Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel, Gebze Balkan Türkleri Derneğine konuk oldu.
Yayınlanma :
26.03.2024 11:43
Güncelleme :
26.03.2024 11:43


Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel de Balkan Türklerinin Saadet Partisi’nde ayrı bir yeri olduğuna değindi. Gebze’de bir çok Balkan Türkü ile yakından tanıştıklarını ve güçlü ilişkileri olduğunu ifade eden Türel, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da; “Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Nurettin Çelik’le birlikte Gebze Balkan Türkleri Derneği’ne ziyarette bulunduk. Dernek başkanımız ve kıymetli dernek üyelerine hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” Dedi.
Gebze Balkan Türkleri Dernek Başkanı Hüseyin Aksu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Nurettin Çelik ve Mustafa Türel başta olmak üzere tüm Saadet Partililere teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: