Çayırova'da çöp konteynırları yerinde yıkanıyor
Çayırova Belediyesi, araç filosuna dâhil ettiği çöp kamyonuyla konteynırları yerinde yıkayarak vatandaşları rahatsız eden kokuya engel oluyor.
Yayınlanma :
03.06.2020 14:54
Güncelleme :
03.06.2020 14:54


Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine alınan çöp toplama ve yıkama aracıyla konteynırlar düzenli olarak yerinde yıkayan ekipler, konteynırların dibindeki tortuları kazıyarak ilaçlı suyla yıkamaya başladı. Çayırova genelindeki yaklaşık 3 bin 500 adet çöp konteynırını mahalle mahalle temizlenecek. Dipleri kazınarak tazyikli ilaçlı suyla yerinde yıkanan konteynırlardan kaynaklanan rahatsız edici koku böylece önlenmiş olacak.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Halkımızın sağlığı ve temiz bir çevre için tiziz çalışmalar yapıyoruz ve çözümler üretiyoruz. Yaşadığımız süreçte hijyenin önemi çok büyük. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine dâhil ettiğimiz çöp kamyonu, konteynırı boşalttıktan sonra tazyikli suyla konteynırı yerinde dezenfekte ediyor. Halkımızın sağlığı için yenilikler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: