Kaza, saat 17.00 sıralarında D-100 Karayolu Ankara istikametinin Bıçakçılar mevkisinde meydana geldi.
F.E. idaresindeki 19 AL 460 plakalı otomobil, görgü tanıklarının iddiasına göre aynı yönde seyreden bir çekici aracının çarpması sonucu kontrolden çıkarak devrildi.
Kazanın ardından çekicinin sürücüsü aracıyla kaçarken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Devrilen otomobilden yaralı olarak çıkarılan sürücü .F.E. ve araç içerisindeki M.E. ile F.E. ambülanslarla civardaki hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu.
Polis, çarptıktan sonra kaza yerinden uzaklaştığı öne sürülen çekici ve sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.
Çarparak devirdiği otomobildeki 3 kişinin yaralanmasına neden olan çekicinin sürücüsü aracıyla kaçtı !
Dilovası'nda, görgü tanıklarının iddiasına göre çekici araç sürücüsünün çarparak devrilmesine neden olduğu otomobildeki 3 kişi yaralandı. Polis, kazanın ardından kaçan çekici aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Yayınlanma :
24.09.2025 18:52
Güncelleme :
24.09.2025 20:02
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: