Büyükşehir’in bayram şenlikleri çocuk sesleriyle doldu taştı
Büyükşehir’in düzenlediği “Bayram Şenliği” Kandıra Eğercili Köyünde devam etti. Şenlikte çocuklar “vur patlasın çal oynasın” misali doyasıya eğlendi
Yayınlanma :
02.07.2023 13:22
Güncelleme :
02.07.2023 13:22


OYUN GRUPLARI VE SÜRPRİZ HEDİYELER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da çocukları unutmadı. Her güne bir eğlence sığdıran Büyükşehir, kentin farklı noktalarında kurduğu etkinlik alanlarıyla çocukların gönlünü kazandı. İzmit ve Gebze Kent Meydanlarının ardından Kandıra Eğercili Köyünde de “Bayram Şenliği” düzenleyen Büyükşehir, çocukların unutulmaz bir bayram yaşamasını sağladı. Çocuklara etkinlik boyunca animatörler ve palyaçolar eşlik ederken, oyun grupları çocuk sesleriyle doldu taştı. Palyaçolar ile dans edip oynayan çocuklar bol bol patlamış mısır ve pamuk şeker yedi. Şenlikte çocuklar için sürpriz hediyeler de yer aldı. Muhteşem bir bayram geçiren çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: