Büyükşehir, “Elektrikli Araçlar Çalıştayı” düzenledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Üniversitesi paydaşlığında “Elektrikli Araçlar Çalıştayı” gerçekleştirdi
Yayınlanma :
19.12.2023 09:46
Güncelleme :
19.12.2023 09:46


6 KONU BAŞLIĞI KONUŞULDU
Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı Esnaf ve Sanatkâr İşleri Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleşen etkinlikte elektrikli araçlar ve şarj teknolojileri ile elektrik şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesi, elektrikli araçların enerji verimliliği, çevresel sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji kaynaklarına olan katkıları, karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri, gelecekteki güç sistemleri için elektrikli araçlar rolü konuşuldu. Sektör için önem taşıyan çalıştayda, “Elektrikli Araçların ve Akülerin Çok Yönlü İncelenmesi”, “Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonları”, “Seçimi, Kurulum, Lisanslama, Servis Hakkında Paylaşımları”, “Sahadaki Elektrikli Araçların, Şarj İstasyonların ve Yangın Söndürücülerin İncelenmesi”, “Elektrikli Araç Kullanıcılarını Deneyim/Tecrübe Paylaşımları” ve “Elektrikli Araçların Riskleri” başlıklı 6 konu masaya yatırıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: