Büyükşehir’de 3 müdürlüğün hizmet vereceği binada çalışmalar sürüyor
Büyükşehir Genel Sekreteri Gündoğdu, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın ek yönetim binası ve depolama alanını inceledi
Yayınlanma :
28.04.2023 10:38
Güncelleme :
28.04.2023 10:38


GÜNDOĞDU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 6 Ekim tarihinde ihalesi yapılan Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ek Yönetim Binası ve Depolama Alanı Yapım İşi kapsamında çalışmalar devam ediyor. % 60’ı tamamlanan Cumhuriyet Mahallesindeki 6 bin 313 m2 arazi içinde; 661 m² yönetim binası, bin 24 m² depo binası ve 289 m² açık depo sahası yer alıyor. Genel Sekreter Gündoğdu, çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Genel Sekreter Gündoğdu’ya Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi de eşlik etti.
EK YÖNETİM BİNASI
Bina tamamlandığında Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Akıllı ve Sürdürülebilir Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü ile Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü faaliyetlerine bu binadan devam edecek. Ayrıca imalatların tamamlanması ile birlikte yönetim binasında yaklaşık 50 kişilik ofis, depo binasında ise 10 kişilik ofis yer alıyor. Saha ve atölye personellerinin çalışacağı atölyeler ve akıllı ulaşım sistemleri, sinyalizasyon, yatay ve düşey işaretleme birimlerine ait kapalı depolar yer alacak.
KAPSAMLI DEPOLAMA ALANLARI
Kapalı ve açık deponun hizmete açılması sonrasında trafik levha imalatlarının, sinyalizasyon donanımları tamiratının ve bakım onarımının yapılacağı atölyeler ile akıllı ulaşım sistemlerinin elektronik cihazlarının, yol çizgi ekipmanlarının ve malzemelerinin yer aldığı, sivil araç otoparkı, iş makinesi, kamyon ve kamyonet park alanları ve araç yıkama alanının bulunduğu, Kobis sistemlerinin malzemelerinin kapalı korunaklı depolandığı bir alana sahip olunacak.
3 MÜDÜRLÜK HİZMET VERECEK
Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü için 520 m2 kademe binası imalatına da başlandı. Bu imalat sonrasında aynı anda üç otobüse bakım yapılabilecek, yedek malzemelerin güvenle stoklandığı bir ambarı olan, yıkama ve otobüs depolama alanını da içinde barındıran bir bina olacak. Daire Başkanlığı bünyesindeki üç müdürlüğün hizmetine sunulacak bu kampüsün imalatının 240 takvim günü sürmesi planlanıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: