Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükler oldukça duygulandı

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, ''18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası '' etkinlikleri kapsamında, gönüllülerin bağışları ile hazırlanan hediye sepetleri ilçedeki yaşlılara ulaştırıldı.

Büyükler oldukça duygulandı
23 Mart 2021 - 19:19 - Güncelleme: 23 Mart 2021 - 19:30

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı ve Genç Kanatlar  iş birliğinde planlanan etkinlikte hediye sepetlerini alan büyükler duygulu anlar yaşadı.
Etkinlikle ilgili görüşlerini aktaran Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban şöyle konuştu; 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında, büyüklerimizi çok fazla riske atmadan planladığımız bir diğer etkinliğimiz de 23.3.2021 salı günü gerçekleşti. Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı ve Genç Kanatlar ile iş birliği içinde planladığımız etkinlikte, gönüllülerimizin bağışları ile hazırladığımız hediye sepetlerimizi ilçemizdeki değerli büyüklerimize ulaştırdık. Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Emre Polat ve Genç Kanatları ile birlikte dernek üyelerimizi kapılarında gören büyüklerimiz duygusal anlar yaşadılar. Büyüklerimizi korumak adına sadece kapıdan ziyaret ettiğimiz büyüklerimizi sağlıklı görmek de büyük mutluluktu. Bu etkinlikte Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık adına Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sayın Hüseyin Candemir’de ziyaretlerde bize eşlik etti. 

Etkinliğimizin gerçekleşmesinde katkısı olan gönüllülerimizden, yanımızda olan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı ve Genç Kanatlarına ve her zaman desteklerini esirgemeyen Darıca Belediye’sine bugün mutlu olan 20  büyüğümüz adına çok teşekkür ediyoruz.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum