Büyükakın ve Dadaşların samimi buluşması
Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak öne çıkan, özellikle sosyal ve yardımlaşma faaliyetleri ile dikkat çeken Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, kent genelindeki protokol mensuplarını ziyaretlerine devam ediyor.
Yayınlanma :
30.05.2024 13:12
Güncelleme :
30.05.2024 13:12
KALABALIK ZİYARET
Vakıf Başkanı Önal’a gerçekleşen ziyaret sırasında Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yağız, aynı zamandı İstişare Kurulu üyeleri olan Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretin Üyesi İmran Uzun, vakfın mütevelli heyeti, yönetim, istişare ve diğer kurul yöneticileri ile belediye meclis üyeleri eşlik etti.
“TÜM STK’LARIMIZIN YANINDAYIZ”
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Tahir Büyükakın, Erzurumlu konukları ile yakından ilgilendi ve kendilerinin ilgi ve samimiyetinin kentin hemen her bölgesinde hissedildiğini dile getirdi. Büyükakın ziyarette yaptığı konuşmada “Vakıf Başkanımız ve yönetimimizin sosyal yardım konusundaki çalışmalarını takip ediyoruz. Özellikle eğitim konusundaki destek organizasyonları dikkat çekici. Deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına bizzat şahit olmuştum. Sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.
BÜYÜKAKIN’I TEBRİK ETTİLER
Başkan Tahir Büyükakın’a nazik ev sahipliği dolayısıyla teşekkür eden ve 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla kendisini tebrik eden Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ise, “Bizimkisi bir temsiliyet, doğduğumuz şehrin kültürünü gelecek nesillere aktarabilmek adına bir çalışma içindeyiz. Kentimizdeki tüm kamu kurumları ve STK’larımızla her türlü iş birliğine hazırız. Yeniden başkanlık görevine seçilmeniz dolayısıyla sizleri kutluyoruz” dedi.
TABLO HEDİYE EDİLDİ
Bu arada karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından ziyaretin sonunda Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’a Erzurum’un tarihi mekanlarından olan Çifte Minareli Medrese tablosunu hediye etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: