Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın ve Bıyık, Darıca'daki projeleri inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir  Büyükakın, Darıca'ya gelerek, ilçede yapılan projeleri yerinde inceledi. Büyükakın'a Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ta eşlik etti.

Büyükakın ve Bıyık, Darıca'daki projeleri inceledi
14 Mayıs 2020 - 08:58 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 09:17

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Darıca'daki çalışmaları yerinde inceledi. Büyükakın'a Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve birim müdürleri de eşlik etti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER
Başkan Büyükakın ve beraberindekiler ilk olarak Osmangazi Mahallesi'nde İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen alt yapı çalışmalarını yerinde incelediler. Daha sonra Darıca Kapalı Spor Salonu’na giden Büyükakın ve Bıyık salonun son hali hakkında bilgiler aldılar.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık en son olarak Darıca'nın yeni gözde merkezlerinden biri olacak olan Darıca Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları kontrol ettiler. 

DARICA'NIN CAZİBESİ DAHA DA ARTACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir  Büyükakın daha sonra burada yaptığı açıklamada, “Darıca ilçemize değer katacak projelerimizi tüm ekibimizle yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalarla Darıca'mızın cazibesi artacak ve vatandaşlarımız güzel hizmetlerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi olarak çok çalışarak ülkemizin ve kentimizin geleceğini daha çok aydınlatmaya çalışıyoruz.  Bu sorumluluğun bize getirdiği yükünde farkındayız. Halkımıza gece gündüz demeden hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Özellikle Darıca Millet Bahçesi güzelliğiyle hem bölge halkının hem de çevre illerdeki vatandaşlarımızın gözbebeği olacak. Pandemi sonrası yine bu güzel sahilimizde tüm bölge halkıyla bir araya gelecek, bu eşsiz manzaranın keyfini hep birlikte çıkaracağız.” ifadelerini sarf etti. İncelemeler projelerin detaylarının konuşulmasının ardından sona erdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum