Büyükakın, "Milletimiz yalanlara asla itibar etmiyor"
“Sosyal medya başta olmak üzere ve diğer tüm alanlarda yapılan fitne, fesat ve bozgunculuk gibi faaliyetlere kadir şinas milletimiz itibar etmiyor” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bizde boş durmuyoruz, gerçekleri dile getiriyor ve işimize bakıyoruz. Milletimiz boş söz değil icraat bekler. Bu nedenle bizlerde eser ve hizmet üretiyoruz” dedi.
Yayınlanma :
12.09.2021 11:17
Güncelleme :
12.09.2021 12:23


“ÇOK ŞÜKÜR HALKIMIZIN SAMİMİ DUALARINI ALDIK, ALIYORUZ”
Devletimizin tüm kurumları ve imkânlarıyla Pandemi ile başlayan olumsuzlukların önüne geçmek için yoğun çaba sarf ettiklerini, esnaflara dönük atılan adımların takdirle karşılandığını birliktelikler sonrası dile getiren Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımız başta olmak üzere her alanda vatandaşlarımıza destek paketleri açıkladık. Her türlü destek paketleriyle insanımızın yanında olduk. Çok şükür halkımızın samimi dualarını aldık, almaya da devam ediyoruz. 330 Milyon TL tutarında destek paketlerimizle Pandeminin olumsuzluklarına karşı Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımıza ve hemşerilerimize destek olduk. Vatandaşımız verilen bu desteklerin, samimi ilginin, kendisinin derdiyle dertlenenlerin kim olduğunu çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.
“19 YILDIR TÜRKİYE’YE HİZMET EDEN BİR HAREKETİN ÜYESİYİZ”
Sadece Pandemi dönemi olarak değil Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimizin tüm kurumları afetlerin önlenmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi, hasarlarının tazmini, zarar gören yerlerin yeniden inşası için her konuda yoğun çalıştığını dile getiren Başkan Büyükakın, “Devletimiz, milletinin yanındadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de vatandaşının yanındadır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu böyle olmaya devam edecektir. Sosyal medya ve diğer alanlarda yayına sokulan, fitne, fesat yalan ve bozgunculuk gibi tüm faaliyetlere kadir şinas milletimiz asla itibar etmiyor. Bunu da arazide yakinen görüyor ve biliyoruz. Tabi bizde boş durmuyoruz, gerçekleri dile getiriyor ve işimize bakıyoruz. Milletimiz birilerinin boş sözlerini değil, icraatını görmek ister. İşte biz birileri gibi değil, Cumhurbaşkanımızdan aldığımız vizyonla eser ve hizmet üretiyoruz. Çok şükür siyasetimiz eser siyasetidir ve bu anlayışla 19 yıldır Türkiye’ye hizmet eden bir hareketin üyesiyiz, neferiyiz. Bakın bir tarafta Metro inşaatı diğer bir tarafta kavşaklar köprüler, diğer bir tarafta gençlik ve sağlık hizmetleri gibi yüzlerce projemiz bitti, yenileri başladı ve devam ediyor. Diğer bir taraftan da yapılacaklar içinde çalışmaya devam ediyoruz. Allaha şükürler olsun ki çalışıyoruz, bu aziz millet ve memleket için gayret ediyoruz” ifadelerini sarf etti.
“O KARANLIK TABLOLARI HATIRLAMAK DAHİ İSTENİLMEYEN BİR TÜRKİYE GERÇEĞİ VAR”
Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Hizmet binasında gerçekleşen ziyaretler nedeniyle de konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “19 yıldır ülkemizde gelinen noktada kimsenin geçmişe dair o karanlık tabloları hatırlamak dahi istemediği bir Türkiye gerçeği var. Çok şükür o karanlık günler ve vesayetçi anlayış Cumhurbaşkanımızla yerle bir oldu. Esnafıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla genciyle, sanayicisi ve sanatçısıyla bir millet olarak güçlü Türkiye’yi inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Milletini önemseyen, değerlerine sahip çıkan ve saygı gösteren, vatandaşı için her imkânı seferber eden Cumhurbaşkanımız liderliğinde devletimiz, inşallah geleceğin daha güçlü ülkesini inşa etmeye devam edecektir” diye konuştu.
“SOSYAL MEDYA ALGISIYLA GÜNLERİNİ TÜKETENLERİ AZİZ VATANDAŞLARIMIZ YAKINDAN GÖRÜYOR, BİLİYOR”
“Kocaeli’nde her bir insanımızın derdiyle dertlenmek boynumuzun borcudur” diyerek vatandaşımızla her fırsatta buluşuyoruz diyen Başkan Büyükakın, esnaflara gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından, “Vatandaşlarımız, kendisinin sorunlarına karşı dertlenen ve bunlara çözüm bulacak kadroların bizlerden başka kimsenin olmadığını çok iyi biliyor. Bunu sahada da vatandaşımız bize dile getiriyor ve söylüyor. Milletimiz, hiçbir derdine derman olmayanlar, varsa yoksa yalan ve sosyal medya algısıyla günlerini tüketenleri yakından görüyor, biliyor. Öbür tarafta bu ülkeyi geleceğe daha nasıl iyi taşırım, tam bağımsızlık yolunda daha neler yapabilirim, teknoloji başta olmak üzere üretimde daha neler yapabiliriz diyen bir lidere sahibiz. ‘Durmak yok, yola devam’ anlayışı bu pencereden bakıldığında da bizler için rehberdir, kırmızı çizgidir” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: