Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın, Darıca Cemevi inşaatını takip ediyor

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Derya Kurt ve Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Tengerek ile beraberindeki heyetleri makamında konuk etti.

Büyükakın, Darıca Cemevi inşaatını takip ediyor
04 Şubat 2020 - 09:52
Her fırsatta sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, yönetim süreçlerine katılımda STK’ların önemine değindi. Gençlik hizmetlerinden vakıf çalışmalarına, eğitimden sosyal projelere kadar birçok alanda çalışma yapan sivil toplum kuruluşlarının önemli bir misyona sahip olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, bakire porno “STK’larımızla birlikte kentimizin ve ülkemizin insanına hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veriyoruz” dedi.
 
CEM VE TEV VAKFINI AĞIRLADI
Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner’in gerçekleştirdiği nazik ziyareti için beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Büyükakın, Darıca ve Gebze Mudurnu Tepe’deki Cem Evleri’nin inşaatındaki son durumları hakkında konuklarından bilgi de aldı.