Bünyamin Çiftçi’ye Çağdaşkent’te yoğun ilgi
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çağdaşkent Mesire Alanı’nda dinlenen Çayırovalılarla bir araya geldi.
Yayınlanma :
27.02.2024 13:44
Güncelleme :
27.02.2024 13:44


“GÖNLÜMÜZ DE YOLUMUZ DA BİR”
Genç ve yaşlı tüm Çayırovalıların büyük ilgi ve alaka gösterdiği Çiftçi, Çağdaşkent Mesire Alanı’ndaki çocuklarla da özel olarak ilgilendi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çiftçi, Çağdaşkent Mesire Alanı’ndaki halı sahada futbol oynayan çocukları da ziyaret ederek, penaltı atışı yaptı. Çayırovalı büyüklerin, hayır dualarını da almayı ihmal etmeyen Çiftçi, “Bizim gönlümüz de yolumuz da bir. Komşularımızın ve Çayırovalı hemşehrilerimizin güler yüzü ve mutluluğu bize çok büyük enerji veriyor” diye konuştu. Kendisiyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hemşehrilerini kırmayan Başkan Çiftçi, Çayırovalılarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: