Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu takıma tecrübeli teknik direktör ve tecrübeli transferler lazım!

Sezonun 2.yarısına 2 mağlubiyetle başlayan ve takımın başına Antrenörlük lisansı olmayan Sezgin Turan’ı getiren, transferlerde de genç ve tecrübesiz isimlerle anlaşan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde kötü gidişat devam ediyor.

Bu takıma tecrübeli teknik direktör ve tecrübeli transferler lazım!
30 Ocak 2024 - 11:10
Bu hafta sahasında ağırladığı Silivrispor karşısında kaleye dahi gidemeyen ve kötü futbolun sonucu olarak sahasında rakibine mağlup olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde taraftarlar maç sonunda Kulüp Başkanları Onur Güneri ve Faruk Anaç’ı istifaya davet ettiler.
Takımın kötü futbol oynadığını ve acil olarak 5-6 tane tecrübeli transfere ihtiyacı olduğunu belirten Sarı-Yeşil renklere gönül veren taraftarlar, ‘’Bu takım küme düşer. Acilen kadroyu güçlendirmemiz gerekiyor. Ayrıca teknik direktör, 90 yıllık bir çınar olan Darıca G.B için uygun değil. Bunu 2 maçta da gördük. Acilen tecrübeli bir teknik direktör ve futbolcularla anlaşmalıyız’’ dediler. Öte yandan Teknik Direktör Sezgin Turan’ın Darıca G.B’deki geleceği, gelecek hafta oynanacak olan kritik 1922 Konyaspor maçından sonra belli olacak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum