Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Bu Kemer Sana Çok Yakışır' yarışmasının ödülleri verildi

İçişler Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Emniyet Kemeri Kullanımına dikkat çekmek için ‘’ Bu kemer sana çok yakışır’’ sloganıyla  Türkiye Genelinde düzenlenen tasarım yarışmasında Birinci ve üçüncü olan Darıca Ressam Osman Hamdibey Ortaokulu öğrencilerine, kaymakamlıkta düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi.

'Bu Kemer Sana Çok Yakışır' yarışmasının ödülleri verildi
29 Mayıs 2019 - 18:01
Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Denizci, Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Faruk Keskin, Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ressam Osman Hamdibey Ortaokulu Müdürü Rüfet Hallaç, yarışmada mansiyon ve en iyi slogan kategorisinde derceye giren öğrenciler katıldı. 
‘’ Bu kemer sana çok yakışır’’ sloganıyla 09 Mayıs 2018- 18 Ocak 2*019 tarihleri arasında Türkiye Genelinde ‘’ Bu kemer sana çok yakışır’’ sloganıyla başlatılan yarışmada 1. olan Darıca Osman Hamdibey ortaokulu öğrencilerinden Türkiye birincisi olan Gökçe Nisa Kalaycı ile Türkiye üçüncüsü Selenay Karagöz, İçişler Bakanı Süleyman Soylu tarafından 07 Mayıs 2019  günü Ankara Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle ödüllerini almışlardı.
Dün Darıca Kaymakamlığı’nda yapılan törende Türkiye birincisi olan Darıca Osman Hamdibey
Ortaokulu Öğrencisi Gökçe Nisa Kalaycı ve Türkiye üçüncüsü Selenay Karagöz’ün yanısıra yarışmada afiş kategorisinde mansiyon ödülü kazanan Fadime Ordukaya, Ebru Şanlı, Berivan Aydöner, Slogan Kategorisinde mansiyon ödülü kazanan Volkan Çelik, Umut Emre Taşdemir, Büşra Çakan ve Ali Hasan Kılıç Kaymakam Ömer karaman ve il Emniyet Müdürü Necati Denizci tarafından çeşitli saat, kitap, kıyafet gibi hediyelerle ödüllendirildiler. 
Ödüllerin ardından Türkiye Birincisi Gökçe Nisa Kalaycı, yaptığı eseri İl emniyet Müdürü Necati Denizci’ye hediye ederken, Türkiye Üçüncüsü olan Selenay Karagöz ise eserini Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a hediye etti