Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu gençlik kampı bayanlara özel!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayramoğlu’nda hayata geçirilen gençlik kampı denize sıfır olarak bayanlara özel ücretsiz hizmet veriyor.

Bu gençlik kampı bayanlara özel!
10 Temmuz 2018 - 17:01
Bayramoğlu Emekli Sandığı’nın eski yeri olan Gençlik kampı, bayanlara özel olarak yapıldı. 
Beş yıldızlı otel kalitesinde, Türkiye’ye örnek bir proje olarak tasarlanan kampta ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları başta olmak üzere her şey dahil tamamen ücretsiz olacak.
 
162 KİŞİLİK KAPASİTESİ VAR
Her şeyin tamamen ücretsiz olduğu gençlik kampı Darıca Bayramoğlu’nda önceki yıllarda SGK sosyal tesisi olarak kullanılan alana inşa edildi. 22 bin 123 metrekare alana kurulan gençlik kampında 162 kişi konaklayabiliyor. İçerisinde 200 kişilik yemekhanesi, 100 kişilik konferans salonu ve 50 kişilik toplantı salonu mevcut.  
Biri 60, diğeri 175 metrekare olan iki adet çok amaçlı spor salonu mevcut olup içerisinde aerobik, zumba, cimnastik, step, plates, masa tenisi, satranç, dart aktiviteleriyle çeşitli zeka oyunları oynanabiliyor. Denize sıfır gençlik kampı, halk plajına da çok yakın. 
Denize sıfır olarak bayanlara hizmet edecek kampta üç adet yüzme havuzu mevcut. 28 metrekare iki adet çocuk havuzu ve 432 metrekare bir adet açık yüzme havuzu bulunuyor.