Bayramoğlu, Emek ve Osmangazi Mahallelerinin tam ortasında yer alan 30 binlik bir nüfusa hizmet veren Halil İbrahim Alemdar Aile Sağlık Merkezi, işadamı Ahmet Alemdar tarafından daha da büyütülecek.
Halil İbrahim Alemdar Aile Sağlık Merkezi’nin 380 metrekarelik mevcut alanına 160 metrekare daha ilave edilecek. Masrafları tamamen Ahmet Alemdar tarafından karşılanacak olan Halil İbrahim Alemdar Aile Sağlık Merkezi, Darıca’nın tek, Kocaeli’nin de ilk A sınıfı Aile sağlık merkezi olma özelliğini taşıyor. 18 personelin görev yaptığı sağlık merkezine yeni yapılacak alan ile birlikte 6 oda daha ilave edilecek. Bu sayede yeni doktor ve hizmet alımları daha da artacak.
ALEMDAR AİLESİNE TEŞEKKÜR
Halil İbrahim Alemdar Aile Sağlık Merkezi Sorumlu Yöneticisi Doktor Gürsel Öztürk, Alemdar ailesinin senelerdir verdiği desteklerle iyi bir hizmet yaptıklarını belirtirken, Aile Sağlık Merkezini büyütme çalışmalarında katkı ve emeği büyük olan Ahmet Alemdar’a da teşekkür etti.