Bizimkiler TÜGEM'den istifa etti
TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Kocaeli Şubesi Başkanlığını yapan Darıcalı Fuat Özdağ ve Yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti,
Yayınlanma :
04.03.2022 13:41
Güncelleme :
04.03.2022 13:41


İlk olarak şubat ayında yapılan Kocaeli networks etkinliğimizde yaptığımız tüm hazırlık, Ulusal bir ilan portalından aldığımız sponsorluk Tügem Genel Merkez tarafından iptal edildi. Etkinliğe birkaç gün kala gerçekleşen bu durum bizi zorda bıraksa da tüm yönetim kurulu olarak etkili ve kalabalık bir organizasyon düzenledik.’’ dedileri
ODA SEÇİMLERİ İÇİN TARAF OLAMAYA ÇALIŞTILAR
TÜGEM Genel Başkanı ve Genel Sekreteri’nin Kocaeli Emlakçılar Odası seçimlerinde kendilerini rahatsız edecek kadar taraf olup, baskı yapmasnın kendileri tarafından hoş kerşılanmadığının ifade edildiği yazılı açıklamada, ‘’ Kocaeli’de yaşayan,çalışan biz emlakçılar kendi şehrimizde yapılacak olan bir seçimde istediğimiz adaya oy vermekle özgürüz. Çünkü burası bizim yerelimiz, özelimiz… Demokrasiye aykırı düşen bu tavrın karşısında durarak istifa ettik.
Ayrıca yönetim kurulu üyemiz Gökhan Adıgüzel’in dün akşam sosyal medya hesabında yapmış olduğu bir paylaşıma Tügem Genel Başkanı ve Genel sekreterinin rahatsız olması ve kaldırma talebinde bulunması ise uygunsuzdur ve kabul edilemez. Tügem yönetiminde olmamız bizim şahsi hesaplarımızda paylaşım yapmamıza yani özgür irademize ket vuramaz.
Bizler mesleğimizin itibarî ve demokrasiye olan inancımız için doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Herkes oyunu istediği kişiye vermekte ve desteklemekte özgürdür.
Yarın gerçekleşecek olan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimimizin şehrimize, mesleğimize, meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.
Barış ve güzellik içinde bir seçim ve sonucunda seçilen başkanın kimseyi ayrıştırmadan,mesleğimiz için iyi katkılar sunacağı bir dönem dileriz.
Kocaeli Tügem’e üye olan dostlarımıza, farklı şehirlerdeki dostlara ve Meslektaşlarımıza sevgilerimizi ve saygılarımızı sunarız…’’ şeklinde konuştular
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: