Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Dernekler Şöleni'ne çeki düzen vereceğiz

Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Dernekler Şöleni mercek altına alınacağını ve eskisi gibi 50-60 gün sürmeyeceğini belirtti.

Bıyık; Dernekler Şöleni'ne çeki düzen vereceğiz
23 Mart 2019 - 18:17

DASİAD’ın davetlisi olarak Bayramoğlu Paradise Hotel’de düzenlenen toplantıya katılan Muzaffer Bıyık konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Dernekler Şöleni’nin amacının dışına çıktığını ifade ederek, ‘’ Oradaki dükkanlarda herkes tavuk döneri, köfte satıyor. Yöresel ürünlerin tanıtımı ve satışının yapılması gerekirken amacının dışına çıkılarak iş ticarete dökülmüş. Bu konuda esnaftan oldukça fazla şikayet var, Esnafın şikayetini de dikkate almak zorundayız, kirasını vergisini, elektrik ve suyunu ödemek zorunda kalan esnaf, şölenlerin yapıldığı günlerde kimi zaman siftah dahi yapmazken, dernekler, kendi yörelerine ait ürünlerin satışını yapmak yerine tavuk döneri ve köfte satarak amaçlarının dışına çıkmışlardır. Bu nedenle eğer seçilersek, biz bundan sonra buraya çeki düzen getireceğiz. ‘’dedi.

 

Final Gecesi yapmayacağız

Şölenin çok uzun sürdüğüne de vurgu yapan Muzaffer Bıyık, bu yönde de adım atacaklarını belirtip, final gecelerine de son vereceklerin söyledi. Para politikalarını çok iyi yöneteceklerinin altını da çizen Bıyık, ‘’  Bizim, boşa harcayacak paramız yok, sanatçılara dağıtacak paramız da yok, bu nedenle final gecesi yapmayacağız. Şölenleri, gecenin geç saatlerine kadar sürdürerek çevrede oturan insanları da mağdur etmenin anlamı yok’’ dedi