Bıyık; 2021 Darıca'da proje yılı olacak!
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, birim müdürleriyle istişare toplantısı düzenleyerek 2021 yılında yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi. Darıca’nın yarınlara emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Başkanı Muzaffer Bıyık, 2021 yılının Darıca’da hizmet ve proje yılı olacağını söyledi.
Yayınlanma :
26.01.2021 12:45
Güncelleme :
27.01.2021 12:39


DARICA YARINLARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR
Darıca’da birlik beraberlik içerisinde birçok önemli hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geride bıraktığımız 20 ayda hep birlikte birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yaptık. Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz çalışmalarla birlikte Darıca geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Daha güze günler bizi bekliyor. 2020 yılında bir yandan pandemiyle mücadele ederken bir yandan da projeleri hayata geçirdik. 2021 yılı geride bıraktığımız 2 yıldan daha iyi olacak. 2021 hem hizmet hem de proje yılı olacak. Birçok projemiz hem hükümetimiz hem de Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle hayat bulacak” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: