Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Birol Güven, kapılarını Darıca G.B'ye açtı

Darıca’nın televizyon dünyasındaki gururu dizi yapımcısı ve senarist Birol Güven, Spor Toto 3. Lig. 2. Grupta hafta sonu şampiyonluk maçına çıkacak temsilcimiz Darıca G.B’nin teknik heyet ve furbolcularını ‘’ Çocuklar Duymasın’’ dizi setine davet edip, mangal partisi düzenledi

Birol Güven, kapılarını Darıca G.B'ye açtı
01 Mayıs 2018 - 23:16

Bu hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Muğlaspor’u yenmesi halinde şampiyonluğu kazanarak TFF. 2. Ligi’ne çıkacak olan gururumuz Darıca Gençlerbirliği Futbol Takımı’na moral ve motivasyon amacıyla, ‘’Çocuklar duymasın’’ dizi çekimlerinin yapıldığı Darıca Pirireis Mahallesi’ndeki sete davet eden Darıcalı Senarist ve dizi yapımcısı Birol Güven, misafirleri ile tek tek ilgilenirken, dizi oyuncularından Çaycı Hüseyin rolündeki Alparslan Özmol ve Şükrü rolündeki Şükrü Koyuncu, Darıca G.B.’li teknik ekibi ve futbolcuları kapıda karşılayarak ellerindeki sarı yeşil bayraklarla yemek boyunce amigoluk yaptılar.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karbacak ve Darıca G.B. Spor Kulübü Başkanı Mücahit Vural’ın da katıldığı yemek öncesi futbolculara dizi seti gezdirilerek bilgi verildi.

 

Çocuklar Duymasın Dizi oyuncularından Birol Güven’e sürpriz doğum günü pastası

 

Futbolcuların istirahatları nedeniyle yemekten ayrılmalarının ardından dizi oyuncuları Birol Güven’in 54. yaş günü nedeniyle sürpriz yaparak doğum günü pastası kestiler. Pastanın getirilmesi ile birlikte oyun havası eşliğindeki müziğe kendilerini kaptıran dizi oyuncuları, Birol Güven’i de aralarına alarak uzun süre göbek attılar.

Belediye Başkanı şükrü Karabacak, yaptığı jestden dolayı Güven’e teşekkür ederken, kulüp başkanı Mücahit Vural’da  şampiyonluk için hafta sonu çıkacakları Muğlaspor karşılaşmasından mutlaka galip geleceklerinin sözünü verdi.