Binali Yıldırım Kocaeli'de konuştu; Oyu millet verecek, size ne oluyor ?
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs öncesi aday oldu. O andan itibaren Kandil'dekiler bülbül gibi şakımaya başladı. FETÖ'cüler ötmeye başladı. Yetmedi; onların arkasındaki iplerini elinde tutanlar da konuşmaya başladı. Ne oluyoruz? Sizin oy hakkınız var mı kardeşim? Oyu millet verecek, size ne oluyor?" dedi.
Yayınlanma :
21.05.2023 19:25
Güncelleme :
21.05.2023 19:25


'MİLLETİN AKLI İLE ALAY ETMEYE KALKTILAR'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin de konuşan Yıldırım, şunları kaydetti: "Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs öncesi aday oldu. O andan itibaren Kandil'dekiler bülbül gibi şakımaya başladı. FETÖ'cüler ötmeye başladı. Yetmedi; onların arkasındaki iplerini elinde tutanlar da konuşmaya başladı. Ne oluyoruz? Sizin oy hakkınız var mı kardeşim? Oyu millet verecek, size ne oluyor? 14 Mayıs oldu. Daha seçim bittikten 2 saat sonra bunların 2 belediye başkanları var; onlara Laurel ile Hardy diyorum. 'Yüzde 58 ile kazandık' diyor. Nasıl oluyor bu kardeşim? 'Oylarımızı alıyorlar, iç ediyorlar. Hemen gidelim, meydanlara inelim, Seçim Kurulu'nun önüne gelelim' diyerek isyana çağırıyorlar. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı çıkıyor. 'Kardeşim, daha işin başındayız. Oyları da hem size hem herkese gönderiyoruz' diyor. Bu gönderilen oylar nasıl gidiyor da yüzde 58 oluyor? Milletin aklı ile alay etmeye kalktılar. Rezil, rüsva oldular. Sonra sesleri, solukları kesildi, gerçeği kabul etmek zorunda kaldılar, U dönüşü yaptılar. 'Bu teröristlerle, FETÖ'cülerle, onların arkasındakilerle iş tutmak bize yaramadı. Bu sefer kılıç kalkan ekibini kuşanıp, cenge giderim' demeye başladılar. Mehter marşları çalmaya başladılar. Böyle şey olmaz, bunu millet yemez."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: