Bilim Merkezi ve gönüllü vatandaşlardan 5 bin siperlik
Ülke genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı mücadele devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarını her alanda sürdürüyor.
Yayınlanma :
18.05.2020 09:56
Güncelleme :
18.05.2020 09:56


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE
Tedbir sürecinin başladığı günden bu yana 5 bin siperlik üretimi gerçekleştiren Kocaeli Bilim Merkezi ve 3 Boyutlu Destek Platformu gönüllüleri, üretilen siperlikleri sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine ulaştırdı. Kocaeli Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvar’ında eğitim amaçlı kullanılan üç boyutlu(3D) yazıcılar koranavirüs (Covid-19) sürecinde siperlik üretimi için kullanıldı.
GÖNÜLLÜLER DE DESTEK VERİYOR
Bunun yanı sıra 3 Boyutlu Destek Platformunda yer alan gönüllü vatandaşlarımız Kocaeli Bilim Merkezi tarafından karşılanan filament desteği ile evlerindeki 3 boyutlu yazıcıları siperlik üretimi için kullandı ve üretiminin büyük bir bölümünü oluşturdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: