Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Bazı durumlar bizi oldukça rahatsız etti!''

Gebze Ticaret Odası seçimlerinde 12. komiteye aday olan yenilik ve gelişim grubu bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada seçimde yapılan bazı olayların yenilik ve gelişim grubunu oldukça rahatsız ettiği belirtildi.

''Bazı durumlar bizi oldukça rahatsız etti!''
10 Nisan 2018 - 18:43
Yapılan basın açıklamasında ‘’ 4 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılan Ticaret Odası seçimlerinde 12. Komiteden Yenilik ve Gelişim gurubu olarak çıkardığımız listemize meslektaşlarımız yüksek oranda destek ve teveccüh göstermiştir. Yenilik ve gelişim grubu her biri kendi alanında başarılı olan ve bölgemize katkıları herkes tarafından bilinen şirketlerden oluşmaktadır. 10 gün gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışmalarımız tüm zorluklara ve engellemelere rağmen, bazı şeylerin artık değişmesi gerektiği gerçeğini ortaya koymuştur. Aslında 25 komitenin tamamında oluşan değişim havası sadece 2 komitede karşı liste olarak çıkmıştır. Ayrıca 16.000 üzerinde üyesi bulunan Ticaret odamızda seçime katılım oranı % 18 lerde kalmıştır.  Yenilik ve gelişim gurubu olarak bizler, seçim günü de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı tamamladık. Ancak bizim bu olgun ve kararlı duruşumuz mevcut yönetimi ve başkanını rahatsız etmiştir. Çeşitli oyunlar kurarak,  kazandıkları belli olan seçimde, bu rahatsızlıklarını oy vermenin bitmesine dakikalar kala saklayamaz hale gelmişlerdir. Bunun bir yansıması olarak saat 16:55 sularında GTO Başkanı Sayın Nail Çiler, gurubumuz için çirkin bazı iftiralar da bulunmuştur. Bu söylemler iftiradan da öte akıl tutulması olarak nitelendirebileceğimiz sözlerdir. Bizler bu durumda dahi soğukkanlılığımızı koruyarak, çekilmek istendiğimiz tuzağa düşmeyerek, Gebze Ticaret Odamızın ve bölgemizin zarar görmesinin önüne geçmişizdir. 
Firmalarımızı ve hatta bize destek olan 244 değerli oda üyemizi zedelemek adına atılan bu iftiraları şiddetle kınıyor ve kendilerine iade ediyoruz. Bu tür söylemlerin bazı durumların üstünü örtmek için kullanıldığının da bilincindeyiz. GTO seçimlerini 3 dönemdir takip eden oda üyelerimiz, kimlerin kimlerle işbirliği yaptığını ve yapmaya devam ettiğini gayet iyi bilmektedir. Bizi, GTO seçimlerin de destekleyen tüm meslektaşlarımıza ve dostlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Yenilik ve Gelişim grubu olarak oda seçimlerinin bölgemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.