Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Şayir 2 yılını anlattı!

Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, ‘Yükselen Şehir Dilovası’nda 2 yıllık çalışmalarını anlattığı toplantı, Dilovası Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Başkan Şayir 2 yılını anlattı!
30 Haziran 2021 - 11:23 - Güncelleme: 30 Haziran 2021 - 11:45

Başkan Şayir, basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda göreve geldiğinden sonra ilçede yapılan hizmetleri, tamamlanan ve devam eden projeleri  tek tek anlattı. Başkan Şayir,  2 yıllık başkanlık dönemindeyapımı tamamlanan 33 proje ile, çalışmaları devam eden 25 projeyi kürsüde tek tek anlattı. Başkan Şayir, yeni dönemde yapımına  başlanacak 22 projeyi de basın mensuplarıyla paylaştı.

YÜKSELEN ŞEHİR DİLOVASI

Göreve gelir gelmez 'Yükselen Şehir Dilovası' sloganı ile büyük bir vizyonu ortaya koyduklarını ve Dilovası halkından aldıkları moral ve motivasyonla verdikleri sözleri birer birer yerine getirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Hamza Şayir, “Diliskelesi Mahallesi’nde  Sahil Düzenleme ve Yapımı, Kapalı Halı Saha Tesisleri, Ana Caddelerde yenileme, alt/üst yapı ve aydınlatma çalışmaları, Diliskelesi Mahallesi Anaokulu, GEBKiM Anaokulu, Mimar Sinan Mahallesi Anaokulu, Mimar Sinan Mahallesi Kız Meslek Lisesi, Okullara Müntessori ve Robotik Kodlama Sınıfları, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Eynarca Kavşağı Bağlantı Yolu, Aile Danışmanlık Merkezi, Kariyer ve İstihdam Merkezi, Halk Ekmek Satış Noktaları, Hayvan Barınağı ve Beslenme Noktaları, Sedaş Hizmet Birimi, PTT Hizmet Birimleri, Yeni Araç ve Ekipman Filosu, Diliskelesi Tren İstasyonu, Diliskelesi Tır Parkı, İmamı Şafi Camii gibi projelerimizi gerçekleştirdik” dedi.

YAPIMI SÜREN 25 PROJE HIZLA TAMAMLANIYOR

Gece gündüz çalışarak büyük bir emekle gerçekleştirilen projelerin yanı sıra, 25 projenin çalışmalarının da son sürat devam ettiğini ifade eden Başkan Şayir, Tavşancıl Tarihi Evleri Restorasyonu, Dilovası Millet Bahçesi, Kapalı Semt Pazarı, 12 Mahalle 12 Park Projesi, Köseler Toplu Konut, Tepecik Kent Mesire Alanı, Tavşancıl Yüzme Havuzu, İlçe Kütüphaneleri* gibi çok önemli projelerin de yakında hizmete alınacağını sözlerine ekledi.

DEĞER KATACAK YENi PROJELER YOLDA

'Aşk ile çalıştık, onurla sunuyoruz' başlığı ile gerçekleştirilen sunumda basın mensuplarına her projeyi en ince detaylarına kadar paylaşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, planlanan ve yeni dönemde hizmete alınacak projelerin de müjdesini verdi. Kent Meydanı, Tavşancıl Sahil 2. Etap, Hastane Bağlantı Yolu, Tavşancıl Yeşil Vadi 2. Etap, Kayapınar Mesire Alanı, Kadın, Gençlik ve El Sanatları Merkezi, Diliskelesi Oksijen Seyir Terası, Tavşancıl Sahil Sosyal Tesis, Modern Kurban Kesim Tesisi, Çerkeşli Sosyal Tesisi, Köseler Mahalle Konağı, Tepecik Mahalle Konağı, Tepecik Spor Alanı, Demirciler Sosyal Tesisi ve Halı Saha, Demirciler Mahallesi Park, Orhangazi Mezarlığı Cami ve İdari Bina, Tavşancıl Butik Otel, Diliskelesi Kültür ve Sinema Salonu, Tavşancıl Seyir Terası, Köseler Atış Poligonu ve Halı Saha, Köseler Mahallesi Mesire Alanı ve Küçük Sanayi Sitesi Projelerinin tamamlandığını ve en yakın zamanda çalışmalarının başlayacağını ifade eden Başkan Şayir,”Dilovamız her alanda yükselen şehir olacak. Cazibe merkezi bir ilçede yaşamak Dilovalıların hakkı. Biz verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yapabilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu projelerin gerçekleşmesinde her zaman yanımızda olan Dilovası ailesinin her ferdine teşekkür ediyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum