Başkan Çiler, polis teşkilatını unutmadı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 176. Yıldönümü ve Polis Haftası mesajı yayınladı.
Yayınlanma :
08.04.2021 14:37
Güncelleme :
08.04.2021 14:37


176 yıl önce 10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi adıyla ülkemizin emniyetinin sağlanması için kurulan, kurulduğu günden bu yana suçlularla başarıyla mücadele eden Türk Polis Teşkilatı’mız, toplumumuzun güven kaynağıdır.
Türk Polis Teşkilatı’mızın 176. Yıldönümünü içtenlikle kutluyor; görevi başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmetle anarak, bütün polislerimize çalışmalarında başarılar diliyor, Türk Polisimizin daima yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum'' dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: