Başkan Çiler'den 15 Temmuz mesajı!
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 15 Temmuz ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.
Yayınlanma :
14.07.2021 12:16
Güncelleme :
14.07.2021 12:16


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurum ve kuruluşlarımızın, milletimizin, güvenlik güçlerimiz ile birlikte menfur darbe girişimine karşı kararlı ve dik duruşu, ülkemizi iç savaş ortamına sokmak isteyenlere en güzel cevabı vermiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar birliğimiz öncülüğünde Gebze Ticaret Odası olarak darbe girişimini öğrendiğimiz ilk andan itibaren bizler de; tüm yönetimimiz, üyelerimiz, paydaş kurumlarımız ile birlikte milletimizin iradesine darbe vurmaya çalışanların karşısında olduk.
Cesaretin ve kahramanlık ruhunun ispatı olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü gururla kutlar; 15 Temmuz’un 5. Yıldönümünde darbe girişimine karşı ilk günden itibaren gösterdiğimiz duruşumuzun fotoğraflarının yer aldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz” bu yıl da Odamızda tüm ziyaretçilerimize açık olacağını bildirir, milli bütünlüğümüz için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anar, minnetlerimi sunarım'' dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: