Sadece ilçeye değil, bölgeye de basketbolu sevdiren Çayırova Belediyesi basketbol takımının kurucusu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Türkoğlu’yla bir araya geldi. TBF binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Çiftçi ve Türkoğlu, Çayırova Belediyesi’nin basketbolda yakaladığı ivme üzerine sohbet ve istişare gerçekleştirdi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona eren ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, şunları dile getirdi; “Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret ettik. Basketbolda kısa sürede yakaladığımız ivme ve elde ettiğimiz başarılar üzerine keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyorum.”
Başkan Çiftçi’den, Hidayet Türkoğlu’na ziyaret
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret etti.
Yayınlanma :
02.01.2026 17:30
Güncelleme :
02.01.2026 17:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: