Başkan Büyükakın: Türkiye’nin geleceği parlaktır
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, iftar öncesi Akademi Lise 12. sınıf ve mezun öğrenciler ile buluştu
Yayınlanma :
14.04.2023 15:13
Güncelleme :
14.04.2023 15:13


DERDİMİZ BU DÜNYAYA NİZAM VERMEK
İftarda gençlere hitaben konuşan Başkan Büyükakın, “Sizlerle bir arada olmaktan, gençlerle sohbet etmekten her zaman çok keyif alırım. Ben sizi gerçekten çok seviyorum. Sizlerin yaşında kızlarım var, oğlum var. Sizleri aynı onlar gibi görüyorum. Onlar benim için neyse siz de aynı öylesiniz. İstiyorum ki bu kentin çocukları da bu ülkenin çocukları da gençleri de geleceğin dünyasında daha güzel bir yere gelsinler. İyi yetişsinler. Dünyadaki akranlarıyla çok daha güçlü bir şekilde rekabet edebilsinler. Bizim ülkemiz sadece gençlerimiz değil, her alandaki insanımız kadınımız, erkeğimiz, gencimiz, yaşlımız hepsi dünya liginde en başta oynasınlar ve dünyada standartlara yön versinler istiyorum. Bizim derdimiz bu dünyaya nizam vermek. Bizim milletimiz bu yüzden yüce bir millet. Bu yüzden biz bununla gurur duyuyoruz. Biz gittiğimiz yerlerde kan akmasın, gözyaşı akmasın, insanlar ağlamasın istiyoruz. Oraya adalet gitsin istiyoruz. Ceddimiz hep böyle yapmış. Biz de böyle yapmak istiyoruz. Ama bunun için gençlerimizin öncelikle iyi yetişmesi lazım’’ ifadesini kullandı.
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE İNANIN
Kendisinin bir zamanlar üniversitede ekonomi hocası olarak gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın “Türkiye geçtiğimiz döneminde çok ciddi altyapılar yaptı. Geleceğe dönük çok önemli kazanımlar bunlar. Türkiye'nin geleceğine inanın. Gençlere empoze edilen umutsuzluk kültürüne asla itibar etmeyin, Türkiye'nin geleceği parlaktır gençler. Bunu her biriniz görecektir. Sizlerin her birinizin gelecekte bu memleketin sahipleri, idarecileri olduğuna inanıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi dahildeki ve hariçteki bedhahlara karşı mücadele vermeye devam edin. Bu memleketin çıkarlarını savunmaya devam edin. Bu milletin gelecekte de güçlü bir şekilde ve bin yıl daha ayakta kalabilmesi için sizlere çok görevden düşüyor. Kadir Geceniz mübarek olsun. Bayramınız mübarek olsun. Allah sevdiklerinizle beraber sizlere nice bayramlar göstersin ve bu kentin çocukları hem Türkiye’nin hem dünyanın geleceğinde söz sahibi olsun diyorum sizlerin saygıyla muhabbete selam ediyorum hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER.
Başkan Büyükakın’ın konuşmasının ardından gençler teşekkür mahiyetinde coşkuyla alkışladı. İftar programına katılan Kılavuz Gençlik Akademi Lise öğrencileri Başkan Büyükakın’ın verdiği destek ve gösterdiği samimiyetten dolayı teşekkür etti
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: