Başkan Büyükakın, “Kocaeli’mizi daha da güzel günlere taşıyacağız”
Başkan Büyükakın, “Her adımında, her anında milletimizin yanında, gönlümüzü ve zihnimizi sadece şehrimize adayarak çalışıyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok çabalayacağız” dedi.
Yayınlanma :
22.01.2024 10:31
Güncelleme :
22.01.2024 10:31


“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DAHA ÇOK ÇABALAYACAĞIZ”
“Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlıyız” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Son 21 yıldır ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri belediyelerdeki başarılarımızla taçlandırarak Türkiye Yüzyılı hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz” diyerek, “Şehrimizi düşünerek hep birlikte çalışacak, laf değil proje üreterek, çözüm odaklı hizmet, eser ve yatırımlarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Her adımında, her anında milletimizin yanında, gönlümüzü ve zihnimizi sadece şehrimize adayarak çalışıyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok çabalayacağız. Hep birlikte Kocaeli’mizi daha da güzel günlere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: