Başkan Büyükakın’dan MHP’ye iadeyi ziyaret
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakı’nın güç birliğini Kocaeli’de bir kez daha pekiştirmek adına, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.
Yayınlanma :
25.10.2024 14:28
Güncelleme :
25.10.2024 14:28


OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM
Ziyarette Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’deki ortak çalışma alanları ve gelecek döneme yönelik hedefleri ele alındı. Başkan Büyükakın, Tuncay Batı ve ekibine başarı dileklerini ileterek, Kocaeli’ye katkı sağlayacak projelerde omuz omuza çalışacaklarını ifade etti. Batı ise Cumhur İttifakı’nın Kocaeli için önemine vurgu yaparak, Başkan Büyükakın ve Talus’a destekleri için teşekkür etti. Ziyaret, Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’deki dayanışmasının bir göstergesi olarak birlik ve beraberlik mesajıyla son buldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: