Başkan Bıyık'tan 'ahde vefa' ziyaretleri
AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden başladı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte saha çalışmalarına start veren Başkan Muzaffer Bıyık, partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor.
Yayınlanma :
06.02.2024 11:46
Güncelleme :
07.02.2024 10:44


PARTİNİN EMEKTAR İSİMLERİ UNUTULMADI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve ilçe yöneticileri ile birlikte partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor. Bu kapsamda önceki dönem belediye başkanları İbrahim Pehlivan ve Şükrü Karabacak’ı ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, birlik beraberlik mesajları verdi. AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanları ve Darıca’daki kurucu parti yöneticilerini de unutmayan Başkan Muzaffer Bıyık, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerek teşkilatlarda gerek yerel hizmetlerde elini taşın altına koyarak partimizin başarılarını daha da yukarılara çıkaran büyüklerimize ahde vefayı eksik etmeyiz. Her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: