Başkan Bıyık, sokak sokak gezerek karanfil dağıttı
14 Mayıs seçimleri için sahadan ayrılmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe genelinde ana caddelerin yanı sıra mahalle aralarındaki sokakları da tek tek gezerek vatandaşlara karanfil dağıtıp destek istiyor.
Yayınlanma :
11.05.2023 11:15
Güncelleme :
12.05.2023 11:35
SOKAKLARDAKİ HEYECAN ZAFER MÜJDELİYOR
Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla iç içe olan Başkan Muzaffer Bıyık, eşi Havva Bıyık ve ilçe teşkilatıyla birlikte mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara tek tek karanfil dağıtıyor. Gittiği her mahallede ve gezdiği her sokakta büyük bir teveccüh gördüğünü ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, sahadaki coşkunun 14 Mayıs’ta zaferi müjdelediğini ifade ederek “Ak kadrolar olarak dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın arasındayız. 14 Mayıs’ta ülke olarak çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu artık bir seçimden öte Türkiye için bir dönüm noktası. İnşallah Türkiye yüzyılının başladığı bir tarih olacak. Sokaklarda, sahada vatandaşlarımızda gördüğümüz coşku ve teveccüh de 14 Mayıs’ta zafer müjdeliyor. İnşallah Darıca olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü şekilde destek vereceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: