Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başına branda düştü!

Bursa’da şiddetli lodos sebebiyle bir binanın 3. katından 200 kiloluk branda kadının başına düştü.

Başına branda düştü!
30 Ekim 2012 - 09:09
Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi İlçesi İnönü Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. Şiddetli lodos sebebiyle bir apartmanın 3. katındaki cafenin balkonundan yaklaşık 200 kiloluk branda bir anda yol kenarında yürüyen Şükran Sel’in (46) üzerine düştü. Brandanın altında kalan kadın için vatandaşlar 112 Acil Servise bilgi verdi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından kadın ambulansa konuldu. Bu sırada kadın parmağındaki yüzüğünün kaybettiğini anlayınca yüzüğünün derdine düştü. Ambulans ve polis ekipleri kadının ricasını kırmadı. Ekipler yaklaşık 10 dakika boyunca olay yerinde yüzük aradı. Brandanın altındaki yüzüğü bulan polis ekipleri, sağlık görevlileri aracılığıyla yüzüğü kadına teslim etti. Kadın yüzüğünü aldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.


Yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağıya düşen 200 kiloluk branda olay yerinden kaldırıldı. Başka bir kazanın olmaması için polis ekipleri olay yerinin güvenliğini sağladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.