Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gebze Belediyemizde akademisyenlerimiz, teknik ekiplerimiz ve yerel yöneticilerimizle kapsamlı bir değerlendirme toplantısındayız. Zemin etütlerinden yapı denetim süreçlerine kadar her aşamayı titizlikle inceliyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun; devletimiz tüm imkân ve kabiliyetiyle milletinin yanındadır.” ifadelerini kullandı.
Toplantıya ayrıca Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de katıldı.
Bakan Kurum’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bölgedeki yapı güvenliği, zemin yapısı ve olası riskli binaların tespiti konularında detaylı değerlendirmeler yapıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: