Baba ve kızını öldüren ana oğul, suç makinesi çıktı
Gebze’de geçtiğimiz pazar günü tartıştıkları komşuları Ahmet Avcı ile kızı Ebru Avcı’yı öldürüp anne Fatma Avcı ve Mustafa Avcı’yı yaralayan Hakan Yiğit ve annesi Tülay Yiğit’in çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
Yayınlanma :
17.08.2021 18:47
Güncelleme :
17.08.2021 19:09
İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen ana ve oğulun yapılan GBT incelemesinde çok sayıda suç dosyaları olduğu ortaya çıktı.
Çıkarıldıkları mahkeme tarafından kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen Tülay Yiğit’in 7, oğlu Hakan Yiğit’in ise çeşitli suçlardan 9 suç kaydı olduğu tespit edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: