Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AVM'de çıkan yangın yürekleri ağıza getirdi !

Darıca İstasyon Caddesi üzerindeki bir AVM’nin arka kısım çatısında sabaha karşı saat 03.20’de çıkan yangın, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık olarak 2 saatte söndürülebildi.

AVM'de çıkan yangın yürekleri ağıza getirdi !
20 Ocak 2020 - 04:25

Henüz bilinmeyen bir nedenle AVM’nin çatı katında çıkan ankara escort bayan yangında alevler gökyüzüne yükselirken, çevre ilçelerden de gelerek yangına müdahale eden yaklaşık 8 itfaiye aracı yaklaşık olarak 2 saat sonra yangını kontrol altına aldı.

Alevlerin AVM’nin yanındaki bir akaryakıt istasyonuna da sıçrama ihtimalini değerlendiren itfaiye ekipleri, çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırırken, yangında her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Yangının başlamasıyla birlikte ihbar üzerine Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Başiskele, körfez, Yahya kaptan ve Beylikbağı’na bağlı yaklaşık 8  İtfaiye aracı kısa sürede olay yerine gelirken, geçişleri engelleyen park etmiş bazı araçlar haber verilmesi üzerine sahipleri tarafından bulundukları yerlerden kaldırıldı.

Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte derin bir nefes alan çevre sakinleri, alevlerin bitişikteki akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürülmesiyle olası bir facianın da önüne geçildiğini söylediler.

Çıkan yangında binada maddi hasar oluşurken, itfaiye ekipleri yangınla ilgili  rapor tuttu