Av. Arif Aküzüm, AK Parti'den aday adayı oldu
AK Parti’nin Kocaeli’deki genç ve başarılı isimlerinden biri olan Avukat Arif Aküzüm, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde aday adayı oldu.
Yayınlanma :
16.03.2023 09:39
Güncelleme :
16.03.2023 15:36


Av. ARİF AKÜZÜM KİMDİR?
1981 Kars doğumlu olan Arif Aküzüm, ilk ve ortaoklu Darıca’da tamamladı. Gebze’de bulunan Sarkuysan Lisesi’nden mezun olan Aküzüm, 2004 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Kocaeli Barosu’na kayıt yaptırarak serbest avukatlığa başladı. Saadet Partisi’nde ilçe yöneticisi olarak siyasete başlayan Aküzüm, HAS Parti’nin Darıca ilçe kurucuları arasında yer aldı ve il yönetiminde görev aldı. HAS Parti Kocaeli Milletvekili Adayı da olan Aküzüm, birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev aldı. HAS Parti ile AK Parti’nin birleşmesiyle birlikte AK Parti’ye geçen Arif Aküzüm, 2015 yılında AK Parti Kocaeli İl yönetimine girdi. İki dönem il yönetiminde bulunan Aküzüm, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Askerliğini 2005 yılında kısa dönem olarak tamamlayan Arif Aküzüm, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: