Atılım Lisesi Arkadaşlığı Sahnelere Taşındı!
Yıllar önce Atılım Anadolu Lisesinde başlayan dostluk Salinger’in ünlü eseri ÇAVDAR TARLAŞINDA ÇOCUKLAR romanını Dünyada İlk Kez sahnelere taşıdı!
Yayınlanma :
15.10.2024 15:20
Güncelleme :
15.10.2024 15:20


2014 yılında lisede tiyatro yapmak için yolları kesişen Nazmi Atakan Özdoğan ve Mete Atalay artık Türkiye’de bir çok sahnede genç profesyoneller olarak boy gösteriyor.
Kocaeli Üniversitesinde de birlikte okuyan ikili tiyatro kariyerlerini de birlikte kuruyor. Hem de dünyaca ünlü yazar J. D. SALİNGER ile birlikte!
Lisenin ardından Kocaeli Üniversitesi Güzel Santlar Fakültesi’nde de birlikte okuyan Nazmi Atakan Özdoğan ve Mete Atalay “ÇAVDAR TARLASINDA ÇOCUKLAR’MIŞ” oyununu mezuniyet projeleri için yapıp hocalarından tam not aldıktan sonra güvendikleri oyunlarını Türkiye seyircisine sunmaya karar vermişler… Şimdilerde İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Edirne gibi şehirlerde seyircinin beğenisine sunuyorlar oyunlarını!
Özgün müzikleri ile Salinger’in kalemiyle dostluk bağı kuran “ÇAVDAR TARLASINDA ÇOCUKLAR’MIŞ” 20 EKİM’de Alternaif Tiyatro’da, 24 KASIM’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde!
Doğup, büyüyüp Lisede ve üniversitede Kocaeli’nde okuyan gençler müziklerini kendileri besteledikleri, uyarlayıp yönettikleri oyunlarını her ay Türkiye ve Kocaeli sahnelerinde sahneliyorlar.
Kahkahalarla gülüp, ağlamak istiyorsanız bu İzmit’li gençleri kaçırmayın!
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: