Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aslan parçaları! 3-1

3. lig 2. grupta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Yeni Orduspor deplasmanından 3-1'lik galibiyet alarak ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta Muğlaspor karşısında galip gelmesi durumunda resmen şampiyon olacak.

Aslan parçaları! 3-1
29 Nisan 2018 - 18:03
 3. lig 2. grupta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 19 Eylül Stadyumu'nda Yeni Orduspor deplasmanına konuk oldu. Sarı Yeşilli temsilcimiz maçın 30. dakika da Halil Çelik'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında kontrollü bir oyun sergileyen ekibimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
 
2. YARI MUHTEŞEM OYNADIK
İkinci yarıda Yeni Orduspor 60 dakika da frikikten gelen topa düzgün bir kafa vuruşu yapan Fatih Arat'ın golüyle maçta eşitliği sağladı 1-1. Beraberlik golünün ardından rakip kaleye yüklenen ekibimiz Cafercan'ın pasına cezasahası dışından harika bir şut vuran Bünyamin Karataş'ın golüyle 2-1 öne geçti. 88. dakika da hakemin penaltı noktasını göstermesiyle birlikte penaltı vuruşunu kullanan Cafercan Aksu skoru belirledi. Maç 3-1 sona erdi.
 
ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKACAK!
En yakın rakibi Ankara Demirspor'un 1 puan önünde ligin son haftasında Muğlaspor'u evinde ağırlayacak olan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği bu maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan ederek 2. lige adını yazdıracak