Arkadaşını öldürmüştü; Tutuklandı
Darıca’da geçtiğimiz salı günü boş bir arazide başından vurulmuş halde cansız bedeni bulunan Hakan Özer’in öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişiden B.K. isimli şahıs tutuklandı
Yayınlanma :
07.07.2022 19:59
Güncelleme :
07.07.2022 19:59


Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın, yapılan araştırmalar sonrasında, 37 yaşındaki Hakan Özer olduğunu belirleyen polis, olayın cinayet olduğı şüphesi nedeniyle incelemelerini sıklaştırdı.
Yapılan çalışmalarda,cinayetin B. K. ve E.G. isimli şahıslar tarafından işlendiği yönünde bilgilere ulaşan polis, her iki ismi de aynı gün gözaltına aldı.
Hayatını kaybeden Hakan Özer ile gözaltına alınan B.K..’nın, Darıca Osmangazi Mahallesi’ndeki bakır üretimi yapan bir fabrikada, çalıştıkları ve aynı zamanda samimi birer arkadaş oldukları öğrenilirken, şüphelilerden B.K. ve E.G., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildiler.
Mahkemede hakim karşısına çıkarılan B.K., tutuklanırken, E.G. isimli şahıs savcılık tarafından serbest bırakıldı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: