Sosyal Medyadan davet edince…

Darıca^da yaşayan Kars Digorlu Çağın ailesi, Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya'ya sosyal medyadan mesaj yazarak evlerine davet etti. Davete hemen cevap veren Selim Çetinkaya, misafir olduğu Çağın Ailesi tarafından samimi ve içtenlikle karşılandı.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Uzun yıllar önce Kars’ın Digor İlçesi’nden Darıca’ya göç eden Çağıın Ailesi, Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya ile tanışmak için sosyal medya aracılığıyla kendisine mesaj yolladı. Mesajı alan Çetinkaya, duyduğu memnuniyeti partilileri ile paylaşarak aileye misafir olmak için program yaptı. 

Dün akşam saatlerinde Çağın ailesinin evine misafir olan Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, aile büyüklerinin ellerini öperek hayır duası aldı. Kendisiyle tanışmak istenmesinden büyük onur duyduğunu kaydeden Çetinkaya, çok memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Çağın ailesi ise, Çetinkaya’yı Darıca Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini kaydederek oylarını Saadet Partisi’ne vereceklerini kaydettiler