Medcity Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz Polikliniği bilgilendiriyor;

Medcity Cerrahi Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz Uzmanları Op .Dr. Veli Kuşçu ve Op. Dr. Kadir Merder; gelişen sağlık teknolojileri alanında profesyonel alt yapıyı ve profesyonel sağlık yaklaşımını yakından takip ettikleri ve bu yenilikleri Medcity Cerrahi Tıp Merkezi'nde uygulamaya koyduklarını ifade etti.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 53.2px; font: 12.0px Times; min-height: 14.0px} li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times} ul.ul1 {list-style-type: disc}

Op. Dr. Kuşcu ve Mehder, geride bırakılan senelerde çok sayıda hastanın sağlık problemini hızlı müdahale ile çözümleyebildikleri , hastalıklara önemli olan yaklaşımın en kısa sürede en yüksek fayda prensibi ile yaklaştıkları ve teknolojik yenilikleri yakından takip ettiklerini belirttiler. Ayrıca Op .Dr. Veli Kuşcu ve Op. Dr. Kadir Mehder;  Medcity Cerrahi Tıp Merkezi bünyesinde yapılmakta olan önemli cerrahi girişimlerden bazılarını aşağıdaki gibi sıraladılar:

 

 

Boyunda Oluşan Kitle Tanı ve Cerrahi Tedavisi

Kepçe Kulak Onarımı

Bademcik ve Geniz Eti Ameliyatları

Baş Dönmesi / Vertigo Tanı ve Tedavisi

Horlama ve Uyku Apnesi Tedavisi

Ses ve Konuşma Bozukluğu

Sinüzit Tedavisiİşitme Kayıpları ve Çınlama