Darıca Farabi yöneticilerinden teşekkür ziyaretleri!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, Pandemi süresince sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyareti düzenledi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş,  İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim Gemici ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, Pandemi süresince sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan kurum ve kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek teşekkürlerini iletmeye devam ediyor

KURUMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Eczacıbaşı’ndan; Personel ve Sosyal İşler Yöneticisi Cebrail Çam ve Fabrika Müdürü Dr. Altuğ Bülent Erbil, Lav Cam Fabrikası Kuruluşundan; İdari ve Mali İşler Müdürü Korhan Adnan Bayram, Henkel Kurumundan; Fabrikalar Müdürü Mehmet Yılmaz, Yücel Boru Fabrikasından; Genel Müdür Kemal Saraç ve İnsan Kaynakları İdari İşler Müdürü Fazıl Kargın’ı ziyaret ederek bu süreçte verdikleri tüm destekler için müteşekkir olduklarını belirten hastane yönetimi teşekkür plaketlerini takdim ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren kurum yetkilileri Farabi Devlet Hastanesi’nden gelen ziyaretçilerine teşekkür ederek, her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını ifade etti.