Darıca'da Sosyal Mesafeli Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi!

Darıca Belediyesi'nin korona virüs tedbirlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği ayak tenisi turnuvası sona erdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında farklı çalışmalara imza atan Darıca Belediyesi’nin özellikle gençlerin sosyal mesafeli spor yapmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ödüllü ayak tenisi turnuvası sona erdi. Darıca Stadı'nda yapılan finale Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül katıldı.

Finalde karşılaşan Darıca Jimnastik Kulübü ve Gebze Akademi Spor'un müsabakası çok heyecanlı geçerken, karşılaşmayı Gebze Akademi Spor kazandı ve turnuva birincisi oldu. Turnuvanın ikincisi Darıca Jimnastik Kulübü olurken, üçüncü ise Çınaraltı Spor Kulübü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise kadınlardan oluşan Sultan's takımı oldu. Takımlara kupa ve madalyalarını Darıca protokolü takdim etti.

Turnuvada amaçlarının Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların spor yapabilmelerine katkı vermek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık , “Ayak Tenisi turnuvası sosyal mesafeye uygun bir spor. Korona virüs sürecinde spor çok önemli. Sağlıklı vücut için kurallara uyarak spor yapmak önemli. Turnuvamıza katılım güzel oldu. 20 takımın katıldığı turnuva yaklaşık 1 ay sürdü. Şampiyon olan, derece elde eden ve bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise Darıca Belediyesi'nin bu organizasyonuna takılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederek, ''Darıca'da sporun yeri çok başka. Ayak tenisi turnuvası ise sosyal mesafeye en uygun sporlardan biri. Şampiyon olan takımımızı kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum''dedi.