Olay, Darıca Nenehatun Mahallesi Eray Sokak’ta 3 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi.
Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 60 yaşındaki Ş.A., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 40 yıllık evli olduğu eşi H.A.’yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
Olayın ardından silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası H.A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tepit edilirken, şüpheli Ş.A. karakola giderek teslim oldu. Ş.A.’nın eşi H.A.’yı 5-6 ay önce de bıçakladığı ve bir süre cezaevinden yattıktan sonra hastanede tedavi olduğu öğrenildi.
H.A.’nın cenazesi adli tıp morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Alzheimer hastası yaşlı adam, eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü!
Darıca'da 40 yıllık evli olduğu karısını çıkan tartışma sorası pompalı tüfekle vurarak öldürdü
Yayınlanma :
10.01.2025 23:24
Güncelleme :
11.01.2025 00:33
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: