Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ali Kemal Aydın, Darıca Deva'yı ziyaret etti

Geleneklerine bağlılığı ve kendine tarz üslubu ile bilinen,gazetecilere ve basın temsilcilerine 15 yıl aralıksız verdiği iftar yemeği programları ile bilinen Gebze gönüllüsü Ali Kemal Aydın, boş durmuyor.

Ali Kemal Aydın, Darıca Deva'yı ziyaret etti
17 Mart 2022 - 09:24
BAŞKAN UNSUR’A ATATÜRK TABLOSU 
Aydın, gün içinde gerçekleşen yoğun programları arasında, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Darıca ilçe başkanı Muhammet Unsur’u ilçe teşkilatında ziyaret etti.
Bölgede kurum kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren Gebze’li iş insanı Ali Kemal Aydın, 2018 yılından beri 5 yıldır gerçekleştirdiği ziyaretlerinde verdiği 3 boyutlu Atatürk tablosunu Darıca ilçe başkanı Muhammet Unsur’a hediye ederek onurlandırdı.

“BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ”
Aydın, çalışmalarınızda ve iş alanlarınızda başarıları elde etmek için dayanışma ruhu ile hareket etmek işin başarısını sağlar, “gelişmek, büyümek, bir birimizin artısını eksisini görmek için “ben değil biz” mantığıyla hareket etmemizin doğru olduğuna inanıyorum” dedi
Deva Partisi Darıca İlçe başkanı Muhammet Unsur’la ilçe teşkilatında bir süre görüşen Aydın, hiçbir şeyin kolay olmadığını belirterek teşkilat üyelerine ve başkan Unsura gösterdiğisamimiyet için teşekkür ettiğini belirtti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum