Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Alaköylüler'de Kepekli güven tazeledi

Darıca Kastamonu, Araç İlçesi, Alakaya Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği, geçtiğimiz hafta hem genel kurul yaptı, hem de protokole ve hemşehrilerine iftar yemeği verdi.

Alaköylüler'de Kepekli güven tazeledi
15 Nisan 2022 - 11:14
Sırasöğütler Mahallesi No: 32 Adresindeki dernek hizmet binasında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da Alaattin Kepekli güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Genel Kurulun ardından üyelerine ve ilçe protokolüne iftar yemeği veren Kastamonu, Araç İlçesi, Alakaya Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetimi  adına konuşan Başkan Alaattin Kepekli, kongreye katılarak kendisini yeniden başkanlığa layık gören hemşehrilerine teşekkür ederken, önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de çalışmalarına aralıksız olarak devam  edeceklerini kaydetti.
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise İftar Yemeği organizasyonunda emeği geçen, başta dernek başkanı  Alaattin Kepekli olmak üzere herkese müteşekkür olduğunu ifade ederken  birlik ve beraberliği sağladığı için dernek yönetimine şahsı adına ve hemşehrileri adına teşekkür etti. Başkan Bıyık, Olağan Kongrede yeniden seçilen başkan ve yönetiminin daha güzel işler yapacaklarına inandığını söyledi
İftar yemeğine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, bir önceki dönem Darıca Belediye Başkanlığını yapan Şükrü Karabacak, İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Hasan Tabak ve çok sayıda davetli katıldı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum