Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Partili Acay'dan Türkkan'a cevap

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lüftü Türkkan'ın şehit Kaymakamın babası için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, Darıca Ak parti ilçe Başkanı Av. Ufuk Acay'dan sert cevap geldi

Ak Partili Acay'dan Türkkan'a cevap
18 Aralık 2019 - 09:53
İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın önceki gün TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ettiği sırada sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunarak TBMM Ziyaretçi sıralarında oturan yaşlı bir adam için, "Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba?" ifadelerini kullanmıştı. Türkkan'ın bu paylaşımına  Darıca AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, o isim için, ‘’ Tanıştıralım ! O sarıklı kim mi?’’ başlıklı açıklamada bulundu.

İşte O açıklama;
 

Tanıştıralım !

O sarıklı kim mi?

‘’Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’’ deyip kanını toprağa katan ve bu toprakları vatan yapan, mezar taşlarıyla vatan vatan toprağının tapusunu mühürleyen, şehit Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk, PKK’lı kalleşlerce şehit edilince dimdik durup, Şehit oğlunun cenaze namazını kıldıran baba Asım Safitürk.