AK Parti Kocaeli’nde Ayhan Kılıç sürprizi!
Türkiye’nin ve Marmara bölgesinin en büyük lojistik firmalarından Kılıç Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç, AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.
Yayınlanma :
16.03.2023 14:54
Güncelleme :
16.03.2023 14:54
Sadece Kocaeli’de değil, Türkiye genelinde geniş bir kitle tarafından sevilen, bir çok hayır hizmetinde öncülük eden Ayhan Kılıç’ın güçlü bir oy potansiyeli bulunuyor. Ağrılı olması nedeniyle kentte yaşayan doğulu vatandaşlarımızdan ve Millet İttifakı’na gönül veren seçmenden de yüksek oy getirmesi beklenen Ayhan Kılıç, geçmişten bu yana maddi ve manevi desteğini esirgemediği AK Parti’nin bu seçimlerde bir neferi olmanın gururunu yaşıyor. Hemşerileri ve siyasi büyüklerinin destekleriyle aday olmaya karar veren Ayhan Kılıç, Kocaeli’de dengeleri değiştirecek bir aday olarak lanse ediliyor.
ULUSLARARASI SİYASETE DE HAKİM
Geçmişte Kocaeli Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’nde Başkanlık yapan ve güvenlik bürokrasisine olumlu katkılar sağlayan Ayhan Kılıç, ağırlıklı olarak Gebze bölgesinde geniş bir kitleye sahip. Ankara’da da çok sevilen ve çalışmaları Genel merkez tarafından bu zamana kadar takdirle karşılanan Ayhan Kılıç’ın İngilizce ve Rusça gibi yabancı dillere hakim olması, ihracatta elde ettiği başarılar uluslararası siyasette de kendisine artı değer katıyor. Bu nedenlerle Kılıç’ın aday adaylığı başvuru yapması Kocaeli ve seçim bölgesi Gebze’de sevinçle karşılandı.
AYHAN KILIÇ KİMDİR?
1971 yılında Patnos’ta dünyaya gelen Kılıç, ilkokul, Ortaokulu Patnos’ta, Liseyi İstanbul'da tamamlamıştır. Uzun yıllar lojistik faaliyetlerinde bulunarak, sonrasında aldığı proje bazlı işleri başarıyla sonuçlandırarak bu dönemde ilerlemesine büyük ivme kazandırmıştır. 80’liyılların sonunda Marmara Bölgesinde taşımacılık faaliyetlerine başlamış ve şirketin temellerini liman lojistiği ve Demir Çelik firmaları üzerine yoğunlaşmayı seçmiştir. Marmara Bölgesi içerisinde en büyük lojistik firmalarından birinin kurucusu olmayı başarmıştır. 2022 yılı Marmara Bölgesinde tahliye edilen gemilerin %20'sini taşımayı başarmıştır. Şirket bünyesinde 600’ün üzerinde çalışanı bulunmaktadır. Aynı zamanda 500’e yakın öz mal aracı ile lojistik faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayhan Kılıç’ın en büyük hobileri; Yurtdışı seyahatleri, Kayak, Yüzmek bunların arasındadır. Kılıç evli ve 4 çocuk babasıdır
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: