Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Kocaeli ailesi, Darıca'da gazetecilerle buluştu

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısı yoğun katılıma sahne oldu.

Ak Parti Kocaeli ailesi, Darıca'da gazetecilerle buluştu
29 Eylül 2022 - 19:10
AK Parti Kocaeli’nin Gebze’de başlattığı saha çalışmalarının 11’incisi AK Darıca’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Darıca’yı karış karış gezecek heyet ilk olarak AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Önceki Dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

YOĞUN KATILIM VARDI
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Acay, “Tüm teşkilat mensuplarımızda huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Toplumun her katmanıyla bir arada olan AK Parti Darıca Teşkilatları, bugün esnaflarımız ve Darıcalılarla bir araya gelecek. Vatandaşlarımız bize hangi istikameti çizmişse biz de o istikamette çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Acay’ın akabinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Muzaffer Bıyık, “AK Parti’nin rotasını her zaman milletimiz çizmiştir, biz de milletimizin bize çizdiği istikamette çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularından önce bir konuşma gerçekleştiren Mehmet Ellibeş, “Darıca teşkilatlarının gücünün fotoğrafını bugün burada size veriyoruz. Milletin iradesi 15 seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak tecelli etmiştir. Yeni yüzyılda da AK Parti’nin ve liderimizin de görevinin başında olacağına inancımız tamdır. Teşkilatlarımız her türlü fedakarlığı yapmaya hazırlar. Milletimizle bulaşarak, her fırsatta onları dinliyoruz.

ESNAFLARI GEZDİLER
Vekillerimiz her daim şehrimize geliyorlar, yaz sezonunda da sizlerle beraber oluyorlar. Bu buluşmaların genel olarak seferberlik anlamında devam ediyoruz. Bu buluşmaların 11’incisini bugün Darıca’da gerçekleştiriyoruz. Eser ve hizmet siyasetinde yaptığımız çalışmalar ortada. Tüm teşkilatlarımızla aynı anda sahaya ineceğiz ve Darıcalılarla bir araya geleceğiz” dedi. Gruplara ayrılan heyet daha sonra sahaya inerek, Darıcalı esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum